måndag 9 januari 2012

Lammproduktionen ökar i Sverige!




Vi på Coolibox AB ser en ökning av kunder som bedriver lamproduktion och själva vill sköta leverans av sitt kött ut till slutkund. Där har Coolibox ett produktsortiment som passar bra även för den lilla och medelstora producenten, men som vill säkra sin kylkedja till slutkund. Vårt sortiment av kyl och frysboxar finns i storlekar från 170 upp till 450 liter och har man behov av större volym använder man sig av fler Cooliboxar. På det viset låser man sig inte vid att investera i en dyr kylbil som står och kostar mycket pengar och kanske inte används så frekvent som den bör göras för att betala sig.

Många tänker då på att köpa begagnat och glömmer att underhållet på en äldre kylbil kan bli en kostsam affär. Allt som har med kylsystem att göra är dyrt då kylkomponenter är dyra i förhållande till arbetskostnaden. Där spelar ingen roll om det är ett nytt eller gammalt fordon, kostnaden blir hög oavsett.

Det är en av anledningarna till att vi valt att satsa på Coolibox Transportboxar för transport av kylda och frysta produkter som enkelt kan ställas in i fordon. Man driver dessa med 12, 24 eller 230V. Vilket gör dessa produkter lämpliga att använda i många olika fordon, Mässlokalen, på torget och andra platser där kylmöjlighet är ett behov. En annan fördel är att man inte låser ett fordon till att endast transportera livsmedel. Våra kunder är allt från medicin, bröd, fisk och lamm leverantörer. Listan kan göras lång för vad våra Cooliboxar kan användas till. Det som är gemensamt för våra kunder är att man eftersträvar flexibilitet och det är ju det som är tanken med våra produkter.

 Du kan använda ditt fordon till annan transport och enkelt lyfta i och ur din livsmedelsgodkända Coolibox Transportbox när det är dags att leverera!


Michael Stagård/ Coolibox AB


lamkött, lamproduktion, lrf, kött, svenst kött, svenska livsmedel, livsmedel, kylbox, värmebox, kylkedjan, termobox, thermobox, kylblock, frysblock, kylbil, frysbil, transportbil, miljö, närproducerat, lammkött.org,