Kista mässan (för kylda exklusiva drycker)
Rullburstäcke
Lägre temp för fräschare mat
En sänkning av
temperaturen i butikernas kyldiskar skulle minska matsvinnet och ge mat med
mindre salt och konserveringsmedel, hävdar Konsumentföreningen Stockholm med
600 000 medlemmar. Även charktillverkaren Scan vill ha det kallare. Redan en
sänkning från åtta till sex grader ökar hållbarheten minst en vecka, hävdar
Scan. Handeln håller egentligen också med, men vill ha tid på sig för de
miljardinvesteringar som krävs.
13 januari 2011 kl 13:51 , uppdaterad: 13 januari 2011 kl 13:59
Källa: www.svd.se
Säkra kylkedjan med Coolibox.
Det vi kan hjälpa er med är produkter för att säkerställa
kylkedjan under transport från leverantör till slutkund. Vi har även 1000
liters skåp (kyl/frys) för uthyrning till affärer, mässor, events, restauranger
o.s.v.