tisdag 29 mars 2011

Hyra Kyl och Frys!

Dags att planera årets aktiviteter, vi har Kylar och Frysar  på 1000 liter som drivs med endast 230V 10A säkring (inte 380V) Förvånansvärt låg driftskostnad vilket är att tänka på i dessa tider! Tänk på att en stor container kostar lika mycket i drift oavsett hur mycket den utnyttjas, ofta en riktig el-tjuv. 

Dom här skåpen kan man använda så många man har behov av. Stänga av om behovet minskar eller öka med flera vid behov. Kan placeras ut på olika ställen om ni har en stor anläggning och vill ha ert livsmedel närmare köken/grillplatserna.Troligen den mest ekonomiska lösningen totalt sett. Kan stå både inomhus som utomhus. 

Kräver inget speciellt fraktsätt utan skickas med normal frakt. Motsvarar kostnaden för en pall plats med höjd 2,2M

Vi har en stafflad prislista beroende på hyrestid!  Kontakta oss så tar vi fram en offert för ert behov.

Coolibox AB /Marina 

Swedish Horse show, Gothia cup, O-ringen, Vasaloppet, festival, festivaler, Sommaren 2011,  Furuvik, Smaka På, Grönalund, Liseberg, Dahlhalla, att hyra, att hyra en kyl, att hyra en frys, hyr en portabel kyl, hyr en portabel frys, event, företasgfest, party sommar, 

onsdag 2 mars 2011

Kyl och frys i bil!

Vi har mycket på gång hos oss på Coolibox.....Det här är exempel på hur man kan utrusta en Ford Transit 260 med en kyl och frys....och samtidigt kunna dra ut boxarna för en bättre ergonomi. För tänk på dom fysikaliska lagarna..Varje gång ett skåp öppnas rinner all kyla ur!  I en box lyfter man på locket och kylan ligger kvar då den kalla luften är tyngre en den varma luften som stiger.



Det är en av huvudorsakerna till att vi bygger många av våra kylar och frysar som toppöppnade. Därför tittar vi på bra lösningar för olika bilmodeller som löser ergonomi vid i och urlastning. Tänk på vilken biltyp ni väljer om ni samtidigt har funderingar på våra produkter. Broschyrer med mått finns för alla produkter som en PDF.fil att ladda ner och ta med till er bilåterförsäljare.

Coolibox AB/Marina

kylskåp, fryskåp, att hyra en kyl, att hyra en frys, lastslädar, Ford Transit, lastsläde, kylbox, frysbox, hyra frysbox, hyra kylskåp,